Gode råd er ikke dyre

 

 Faktisk kan du finde det meste gratis lige her. Finder du ikke det, du leder efter, så hold dig ikke tilbage – kontakt os.
Nedenfor kan du finde massevis af gode råd, arbejdsbeskrivelser, kurser, farveprøver og meget meget mere.

Arbejdsbeskrivelser

Vi har samlet alle arbejdsbeskrivelser til brugen af vores produkter. Her kan du blandt andet få gode råd til istandsættelse af murværk, kalkvandsbehandling, tilberedning af mørtler og meget mere.

Konsulentbistand

Har du spørgsmål angående mørtelarbejde, teglarbejde og overfladebehandling, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Vi er her for at hjælpe.

Kursusaktivitet

Vi afholder hvert år et antal dagkurser. Her får du massevis af viden om problematikker og løsninger, når man arbejder med gamle bygninger.

Bestil farveprøver

Hos KALK går vi meget op i at have et stort farveudvalg og kan lave mere end 1500 farver. Vi anbefaler altid, at du bestiller farveprøver, inden du går i gang med dit arbejde.

Filmguides

Vi har lavet nogle filmguides, som du kan finde her. Du kan blandt andet se en kalkningsproces helt fra bunden eller høre om det perfekte kalkvejr.

Bygningsbevaring

Er du interesseret i bygningsbevaring, så anbefaler vi, at du læser vores guide om bygningsbevaring.

Hærdningsforhold

Når man arbejder med kalkbaserede materialer, skal man kende til hærdningsforhold. Vi arbejder med to slags kalk; luftkalken og vandkalken.

Fugtbekæmpelse

Hvis der ikke er fugt i facaden og huset er pudset med kalkmørtel, skabes der ingen problemer for hverken puds eller indeklima, så længe man fortsætter med at bruge rene kalkprodukter.

De 10 bud for murværk

Undgå faldgruberne når du murer

Konsulentbistand

Kontakt os på +45 56 50 30 00 eller på info@kalk.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev